Naujienos tinklapyje  
   
   
         
1 Naujiena Beachresort
2 Naujiena Cinematheaterwebsite
3 Naujiena Ecologicalwebsite
4 Naujiena Furnitureshopwebsite
5 Naujiena Gardenwalkthrough
6 Naujiena Hairstylesalon
7 Naujiena Lawfirm
8 Naujiena Makeupwebsite
9 Naujiena Puppy
 

Naujienos

Naujienų tinklapyje yra nuolat atnaujinama interneto svetainės naujienos, kurių pagrindinis tikslas yra skelbti įvairias interneto svetainių kūrimo naujienas. Tai gali būti įvairaus dizaino internetinių svetainių versijos, arba svetainės, turinčios interneto svetainių šablonų versijas, kurias galite patikrinti kaip jos veikia nuspaudę šią nuorodą dabar.

Svetainės su Flash

Kuriame Flash svetaines ir animaciją, kartu su funkcionaliais Flash ActionScript 2.0 ir 3.0 programavimo sprendimais. Flash puslapiai pagal interneto svetainių šablonus su Flash versijomis yra daug patrauklesni ir gyvesni savo dinamika, negu statiniai web puslapiai ir efektingiau dirba savo darbą kaip interneto medijos forma (čia ne mes sugalvojom, o taip yra).

Naudojant vieningą Adobe Flash (anksčiau žinomą kaip Macromedia Flash) technologiją, puslapyje be įprastų komponentų galima turėti audio grotuvą, transliuoti video medžiagą, žaisti žaidimus ir dar begalę daug interaktyvių dalykėlių, naudojantis tik vieninteliu pas vartotoją įdiegtu komponentu - Flash grotuvu (Flash Player). Naudojant kitas technologijas panašiems dalykams kurti, atsiranda grėsmė, kad vienu ar kitu komponentu vartotojas negalės naudotis vien dėl to, kad neturi reikalingos programinės įrangos. O Flash grotuvą, paskutiniais gamintojų duomenimis, turi 98% interneto vartotojų (iš tikrųjų tai 99%, bet gal taip kiek įtikinamiau).

Svetainės su daliniu Flash ir be Flash

Flash svetainė gali būti dviejų tipų - su daliniu flash turiniu ir absoliučiai flash'inė ir šablonai be Flash versijos. Pastarąją konstruojame kartu su šešėliniais statiniais puslapiais, kurie padeda paieškos sistemoms neaplenkti jūsų svetainės turinio (galbūt to ir neprireiks, kadangi nuo 2008 liepos 1d. Google paskelbė kad ir be papildomų pastangų flash puslapiai bus indeksuojami kaip ir įprasti statiniai). Jums pageidaujant, galime sukurti ir 3D (trimačius) grafinius komponentus, kurie dar labiau pagyvins svetainę apimties jausmu.

Galime pasiūlyti flash turinio valdymo sistemos galimybę. Ja naudodamiesi - galėsite pakeisti tekstus, papildyti galeriją nuotraukomis ar video filmais. Naudojami ActionScript 3.0 sprendimai.

Netradiciniai interneto sprendimai dažniausiai pasiekiami Flash technologijos pagalba, tad jeigu norite ko nors „kitokio“, rinkitės flash svetainę.

Interneto svetainių šablonus su Flash'u, galite peržiūrėti pagal nuorodą interneto svetainių šablonai su Flash'u versijos.

Interneto svetainių šablonus be Flash'o, galite peržiūrėti pagal nuorodą interneto svetainių šablonai be Flash'o versijos.